Skip to main content
Communities & Collections
All of DSpace
Statistics
English
EspaƱol
PortuguĆŖs do Brasil
Log In
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
English
EspaƱol
PortuguĆŖs do Brasil
Log In
Email address
Password
Log in
New user? Click here to register.
Have you forgotten your password?
Home
Investigadores UDD
Autores
Quintiliano Scarpelli Dourado, Daiana
Person:
Quintiliano Scarpelli Dourado, Daiana
Loading...
Email Address
Birth Date
Research Projects
Organizational Units
Job Title
Last Name
Quintiliano Scarpelli Dourado
First Name
Daiana
Name
Full item page
1 results
Back to results
Show as list
Show as grid
Filters
Author
QUINTILIANO SCARPELLI DOURADO, DAIANA
1
Landaeta, Pamela
1
Miranda, Juan Guillermo
1
Zancheta Ricardo, Camila
Search author name
Submit
Subject
Instrumento
1
Alimentos
1
Chile
1
Disponibilidad
1
Ferias de alimentos
Show more
Search subject
Submit
Browse subject tree
Date
Start
End
Submit
2023
1
Has files
1
Yes
Item Type
1
Publication
Search item type
Submit
Reset filters
Settings
Sort By
Most Relevant
Title Ascending
Date Issued Descending
Accessioned Date Descending
Results per page
1
5
10
20
40
60
80
100
¿Qué estÔs buscando?
All of DSpace
Search
Author: QUINTILIANO SCARPELLI DOURADO, DAIANA
Ć
Subject: Instrumento
Ć
Show as list
Show as grid
Search Tools
Search Results
Now showing
1 - 1 of 1
Loading...
Publication
Desarrollo de un instrumento para caracterizar el ambiente alimentario de ferias libres chilenas
(
2023
)
Quintiliano Scarpelli Dourado, Daiana
;
Landaeta, Pamela
;
Miranda, Juan Guillermo
;
Zancheta Ricardo, Camila
Show more
En Latinoamérica, las ferias libres se caracterizan tradicionalmente por abastecer a los habitantes de alimentos frescos, saludables y a precios convenientes, dado el carÔcter local. Actualmente, la oferta de alimentos se ha ampliado y es escasa la caracterización de la feria libre como tipo de ambiente alimentario (AA). El objetivo de este estudio fue desarrollar una pauta de observación para medir la disponibilidad, variedad y precio de alimentos saludables y no saludables en ferias libres de Chile.
Show more